Menü Bezárás

Miért a DokiCloud?

Azért, mert a DokiCloud egyedülálló az egészségügyi szoftver piacon, hiszen egyszerűen kezelhető, elérhető árú, ugyanakkor komplex informatikai megoldás, amit könnyű megszeretni.

Mindez nem is csodálható, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a DokiCloud egy olyan, két évtizedes innovációs munka eredménye, melynek fejlesztési irányait, tartalmi változásait, mindig a partnerigények határozták meg.

A szoftver mellé támogató szolgáltatás társul, ahol az elsődleges és legfontosabb cél az ügyfelek elégedettségének elérése. Egyértelmű törekvés a hosszútávú, bizalmi kapcsolat kiépítése a partnerekkel, melyet nagyban segít az ügyfélszolgálaton dolgozók egészségügyi kötődése.

Az orvosi szoftver használatához szükséges laptop, tablet, telefon

DokiCloud mellett szóló érvek ABC sorrendben:

A DokiCloud használatával élménnyé válik a munkavégzés!

Történhet számitógépével bármi, adatai maximális biztonságban vannak szigorúan őrzőtt szerverparkunkban.

Munkatársaink a háttérben folyamatosan biztosítják a zökkenőmentes ellátáshoz szükséges informatikai hátteret. Az aktuális adatmentések és frissítések automatikusan végrehajtódnak.

A szükséges adatokhoz, funkcionális menükhöz bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközzel hozzáférhet, így azonnal, távolról is elvégezheti a feladatait.

A szoftver minden funkciója egyetlen törzsadat bázisra épül, így nincs dupla adminisztráció. Minden folyamat tökéletesen átlátható és nyomonkövethető. Kizárólag a kiválasztott funkciókért kell fizetni.