Menü Bezárás

Történetünk

Szakmai elköteleződésünk

Kapcsolatunk az egészségügyi informatikával már több, mint két évtizedes múltra tekint vissza.

Úgy véljük, hogy ez idő alatt egyértelműen bizonyítani tudtuk, hogy saját fejlesztésű egészségügyi szoftverünk valóban értékes gyakorlati segítséget nyújt a kollégák számára. Gyorsítja, pontosítja, hatékonyabbá teszi a munkavégzést, használatával idő, pénz és energia takarítható meg.

Meggyőződésünk, hogy a minőségi ügyfélszolgáltatás biztosítása ugyanannyira fontos, mint a szoftver tudása, ezért cégünknél csak olyan kollégák fogadják az ügyfélszolgálati megkereséseket, akik professzionális felkészültségük mellett egészségügyi gyakorlati tapasztalatokkal is rendelkeznek.

Orvos laptopon dolgozik a magánorvosi szoftverbengánorvosi

Jelen kihívásai, a jövő megoldásai

Működési profilunk elsődlegesen a magánorvos és GYSE terület szoftverigényeinek teljesítését célozza meg. Felvállalva a kor új követelményeit, jelentős pénz, idő és energia beruházásával, hatalmas technológia-ugrást értünk el, amikor felhőalapú platformra helyeztük át a már korábbi bevált és szeretett szoftver funkciókat. Mindez kitágította a felhasználói lehetőségeket, rugalmasabbá, folyamatosabbá és biztonságosabbá téve a rendszer működését.

Létrehoztuk a AOVIR HealthCare 2.0 egészségügyi szoftver platformot, melyet különböző egészségügyi területekre specializáltunk. Jelenleg az AOVIR család két tagja érhető el, a magánorvosi DokiCloud, és a gyógyászati segédeszköz-forgalmazók számára ajánlott GYSECloud program.

Nagy örömünkre partnereink egyre nagyobb számban választják az általunk kínált informatikai megoldásokat. A felhasználói visszajelzések alapján elmondhatjuk, hogy szívesen alkalmazzák szoftvereinket, mivel könnyű a használatuk, rugalmasan illeszkednek az egyéni elképzelésekhez, átfogó segítséget nyújtanak az összes feladathoz, és persze nem utolsósorban megfizethetők.

Hogyan dolgozhatunk együtt?

Mindössze már csak egy üzenetre vagy egy telefonhívásra van szükség ahhoz, hogy megkezdhessük a közös munkát!

Kapcsolatfelvétel

Várjuk megkeresését! Üzenjen chatben, hívjon minket telefonon vagy töltse ki a kapcsolati űrlapot! Ügyfélszolgálati kollégánkkal időpontot egyeztethet az ingyenes bemutatóra és konzultációra.

Bemutató, konzultáció

A szoftver bemutatását online formában biztosítjunk. A szoftver megismerését követően, átbeszéljük személyes igényeit, és kiválasztjuk a tesztelni kívánt szoftver funkciós kombinációt.

Ingyenes tesztelés, megrendelés

A sikeres tesztelést követően, közös állítjuk össze a megrendelést, kiválasztva a legoptimálisabb és legköltséghatékonyabb bérleti konstrukciót.

Oktatás, használat

A program oktatása online interaktív formában történik. Együtt dolgozva vesszük át munkafázisonként a feladatokat. Természetesen a használat során felmerült kérdésekre bármikor szivesen válaszolunk