Menü Bezárás

Szoftverelőnyök

Felhő alapú technológia

A felhő egy internetes, zárt hálózaton történő adattárolási lehetőség, mely 100%-os adatbiztonság mellett az adatok helytől független elérését biztosítja, költséghatékony módon.

Számitógép billentyű felhőalapú szoftver ikonnal
Bolgog doktornő dolgozik az orvosi szoftverrel
A felhő alapú technológiára épülő DokiCloud beruházási költségek nélkül, kiszámítható és tervezhető – havidíjas szolgáltatási megállapodás keretében teszi elérhetővé a választott program modulok elérhetőségét. A felhő alapú technológia előnyei:

100%-os adatbiztonság

A DokiCloud összes adatbázisát egy szigorúan őrzött szerverparkban tároljuk.

Szervereink a legmagasabb szintű adatvédelmet, míg a rendszeres biztonsági mentések a 100%-os adatbiztonságot nyújtják. Teljes mértékben megfelelnek az Európai Parlament által rendeletben szabályozott GDPR előírásoknak.

99,99%-os működési garancia

Munkatársaink folyamatosan biztosítják a zökkenőmentes ellátáshoz szükséges informatikai hátteret, mely egyedülálló, 99,99%-os működési garanciát kínál. Az orvosnak és az asszisztensnek nem kell foglalkozni az adatmentésekkel a frissítések letöltésével, azok automatikusan végrehajtódnak. 

Költséghatékony

A DokiCloud magánorvosi szoftver:

A program tetszőleges számú eszközön és helyszínen használható.

A modulok az igénynek megfelelően bármikor be- és kikapcsolhatóak.

A különböző bérleti konstrukciók lehetővé teszik egy olyan verzió kiválasztását, ahol valóban csak a szükséges modulokért fizet.

Elégedett szimpatikus orvos

Teljes mobilitás

Az DokiCloud felhő alapú adatkezelése igazi „world wide”-élményt nyújt.

A tevékenységéhez kapcsolódó adatokhoz, illetve feladatokhoz hozzáférést biztosít

Kedves doktornő fonendoszkoppal

Platformfüggetlen

A DokiCloud elérhető összes Windows verzión, IOS-on, Android-on. Linuxon fut, így elérhető bármilyen laptopon, telefonon, tableten.

Zökkenőmentes átállás, gyors, egyszerű használat

Munkatársaink – felmerülő igény esetén – korszerű technológiák alkalmazásával képesek megoldani a korábbi programok adatainak konvertálását a DokiCloud programba, így biztosítva a zökkenőmentes átállást.

A DokiCloud jól áttekinthető programfelületén mindig csak a szükséges információk jelennek meg, ezzel biztosítva a gyors, egyszerű használatot.

Valódi párhuzamos használat

A DokiCloud szoftver felhő alapú technológiája egy teljesen integrált és specifikus egészségügyi adatkezelést kínál, mely egy központi helyről az összes telephelyen azonnali elérhetőségét biztosítja. A rendszer valódi több helyszínen, munkahelyen történő használata lehetővé teszi, hogy párhuzamosan több felhasználó, több beteg dokumentációját kezelje.

A legtöbb egészségügyi szoftverrendszer elavult ügyfélkiszolgáló technológiákra támaszkodik, melyek csak a helyszínen telepített, hálózatra csatlakozó asztali számítógépekkel érhetők el.

Innovatív funkciók, egyedi igények megvalósítása

Az DokiCloud szoftver, több innovatív beépített funkcióval rendelkezik, melyek lehetővé teszik a szolgáltatások folyamatos fejlesztését, bővítését.

A felhasználó egyedi igényeinek megfelelően alakítható: